Sidor

fredag 1 maj 2009

Tygleverans

När man inte har en fungerande symaskin är det tur att man har en stor hög nya tyger att förtvätta och sortera. Fick en leverans från MjukaTyger häromveckan. Är dock lite missnöjd med några saker.

1. Turkos interlock med bruna stjärnor
Trycket går inte ända ut i kanterna vilket innebär massor av onödigt tygspill. Sedan är trycket inte precis brunt utan mer urtvättat brun/grå/svart. Trist... I mitt tyg hittade jag dessutom 3 st hål. :(2. Turkos bomull/lycra
Hade tänkt matcha det här enfärgade tyget med det ovan nämnda turkosa. Det gick inte, då bomull/lycran snarast var klarblå än turkos. Nåja nyansen var härlig, men den matchar inte det övriga och den är inte precis turkos.


3. Orange bomull/lycra
Här var det nog snarare min förväntan om brandgult, verkligen brandmansorange, som utgjorde smolket i bägaren. Visst är tyget orange, men mer blekt rosa-korall-orange.

För att säga något positivt, känns kvaliteten på bomull/lycran heeelt underbar! Ser fram emot alla skapelser jag har i huvudet för dessa tyger.

3 kommentarer:

Petronella sa...

Oj, vad tråkigt!
Jag inväntar samma tyg men har läst på flera bloggar att trycket blir dåligt efter första tvätt. Återstår att se om det är likadant med mitt. Annars tycker jag ju att tyget är sååå fint!
Har du reklamerat tyget?

Anonym sa...

Jag väntar också på leverans av detta tyg...blir ju inte så glad av att läsa att kvaliteten inte verkar så bra..:(

Petronella sa...

Mina stjärnor på turkos interlock blektes faktiskt inte i tvätten!

LinkWhitin

Related Posts with Thumbnails