Sidor

fredag 4 juni 2010

Presenter till kusinen (kläder och filt)

Grabbarna fick en liten kusin här i maj och nu äntligen har vi skickat iväg paketet med Näbbgäddagrejer. De bor dessvärre en bra bit härifrån så vi får förlita oss på posten och datorer. :) Visar alla bilder först och skriver lite om plaggen sedan.
Mönster
Egna mönster till allt utom det turkos/lime settet. Där kommer bodyn från senaste Ottobre 3/10 och byxorna från 5/06. Strl 56 på allt.

Material
All velour från JnyDesign.
Turkos molninterlock, gula apor/lejon-, djungel- och brun enfärgad jersey med lycra från JnyDesign. Lime flodhästinterlock från Jofotex. Mudd från MG-Tyger.

Minus
Det är svårt att veta hur storlekarna ska vara och jag hoppas att de passar. Skickade med en bodyförlängare också så förlängs användningstiden på bodysarna lite extra.

Plus
Kul att få ge bort något egenproducerat och unikt till en ny liten kusinbebis. Man är garanterat ensam om sin välkomstpresent iaf. :)

Övrigt
Den gul/bruna bodyn har jag fått inspirationen från Älsklingsfrö. Måste dock säga att jag tyckte det var lite knöligt att kanta den där flärpen med så skarpa vinklar i svängarna. Ändå kantade jag med smidig jersey/lycra.

15 kommentarer:

Ingrid sa...

Så mycket fint! De ser väldigt välsydda ut! Hade mitt pyre fått den här presenten hade jag varit en överlycklig mamma!

Anki sa...

Wow vad mycket fina kläder nya kusinen får!!!

Kristin sa...

Superfint! Hoodien ser urmysig ut!

Jennie sa...

Oj, det var ingen dålig välkomstpresent!! Så mycket fint! Härliga tyger, fina modeller, och framför allt... ser så välsytt ut!

Åsa Tidqvist sa...

vad mkt fint du sytt! de kommer bli hur galda som helst!

Benglan sa...

Vilken fantastisk present!

lilla hjärtat sa...

Underbart start kit....hoodien var bara så läcker. Va glada de ska bli.

JuMel sa...

Så mycket fint du gjort till kusinen, vad nöjda de ska bli! Så mycket roligare att få en köpta kläder från Lindex och HM.

Unknown sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Miiaoo sa...

Hemskt ledsen för den borttagna kommentaren, det var jag som råkade vara inloggad med min mans konto( eller rättar sagt så var han inloggad på min dator).

Det jag skrev var att presenterna är ju helt underbart fina! Å hoodien är urgullig! Lyckliga lilla kusinbebis som får det paketet på posten!

Popcorn sa...

Ska själv sy bodyn från senaste Ottobre. Har du jämfört din med någon annan body (typ från någon vanlig klädkedja)? Tycker själv att Ottobre kan ha väldigt stora modeller när det gäller bebisar. Det blir lite bättre när det kommer upp i strl 92 och över.

sorkmor sa...

wow vilken välkomstgåva, jättesnyggt gjort. Jag hade blivit väldigt glad för ett sådant kit :)

Doris_Assar sa...

Wow vad mycket fina kläder!! Lyllos kusinen som får detta!!

Vad kul med en bild på dig och grabbarna också, kul!

Mia sa...

Underbart fina kläder!!! Vilka fina presenter.

Molnen från klarblå himmel inne i huvan, blir bara mer och mer fantastiska. Vilken drömvärld på insidan, liksom! Häftig kombination.

Välkommen! sa...

härliga kläder!!
kom gärna in på min blogg och tävla om en av mina tryckta illustrationer!
/hanna

LinkWhitin

Related Posts with Thumbnails