Sidor

måndag 3 januari 2011

Beställt monsterkit


Material
Ooga Booga interlock i turkost och lime från Timote. Turkos velour från JnyDesign. Brun muddväv från Stoff och Stil.

Mönster
Egna, strl 86.

Minus
Inget!
Jo det kanske skulle vara att jag inte är helnöjd med den här velouren. Yngste sonen har ett par byxor i samma turkosa. De har blekts jättemycket. Visserligen han han använt de en hel del. Men iaf. I detta fallet tror jag inte det gör så mkt eftersom det förmodligen matchar klänningen bättre med en ljusare ton på byxorna. Det är inget man tänker på men när jag jämför sonens tvättade byxor med snutten oanvänt tyg i min hylla är skillnaden stor. Någon annan som har den erfarenheten med Jnys velour? Jerseyn därifrån är jag tvärtom toknöjd med!!

Plus
En av beställningarna som betades av före jul. Härlig kombination. Byxorna är ifrån ett nyritat mönster. Riktigt pösiga och härliga!

4 kommentarer:

JuMel sa...

Fint set! Har faktiskt lyckats motstå de där monstrena hitills men de blir riktigt fina på färdiga plagg. Har tyvärr ingen erfarenhet av Jnys velour. Allt jag köpt därifrån har varit bra förrutom moln i interlock från sommaren -08 som jag tycker har blektes på tok för mycket.

Thea sa...

Jättefint set!

Jag har bara en mörkgrå velour från JNY och den har jag inte tvättat så många gånger, men hittills har den hållt bra.

Camilla/Timote sa...

Så fint setet blev. Kul att se vad det blir av alla tyger som jag klipper och skickar iväg=)

Doris_Assar sa...

Snyggt!!!
Och vad impad jag blev av de egenfärgade bilarna nedan! Japp, jag hajade till, och tänkte det där tyget måste jag köpa!! ;-)

Hunden var också toppensnygg! (har hängt med lite dåligt i bloggsvängen på sista tiden ;-) )

LinkWhitin

Related Posts with Thumbnails