lördag 26 februari 2011

Sista plagget ut

Ja nu får det nog vara bra med det här tyget på ett tag tror jag. Den här gången en body i strl 74 med vanlig axelknäppning, beställd och levererad före jul. Tror inte att jag kommer att sy sådan här knäppning fortsättningsvis. Det ÄR bökigt och tidskrävande! Har eventuellt en annan lösning än den med mellanlägg osv till knäppflärparna. Vi får se...

Nåväl motivet på tyget känns väl igen vid det här laget, från JnyDesign. Den här gången är det dock inte den rosa bomullsinterlocken utan den cerise jerseyn med lycra. En helt annan färg och en helt annan kvalitet. Jerseyn är betydligt tunnare. Kantbanden är orange mudd från Stoff och Stil. En kombo helt i min stil!

9 kommentarer:

makrill sa...

Jamen, fin är den!! Gillar verkligen färgkombon!

Miiaoo sa...

Tröttnar aldrig på Ahlards genus-rätta mönster. Å färgkombon är perfekt!!

Mia sa...

Jättesnyggt! Vad härligt att kombinera rosa och orange, så varmt på något sätt. Hade inte kommit på det själv men ska nog använda det någon gång.

Retro Elephant sa...

UUUUUUUNDERBAR!!!

//Lina

Anki sa...

Riktigt läcker!

Katharina sa...

Vilken härlig body! Underbar kombination. Men så är jag frälst på orange också...

sorkmor sa...

Färgkombinationen är klockren, jätteläcker body :)

Kool Inka sa...

Vilken härlig body. Så fint med orange och rosa. Här kommer ett sent svar på din kommentar i min blogg: Jag utbyter jättegärna erfarenheter och tips om cpx:en. Har spenderat nästan hela veckan att få till rätt inställningar för bandkantaren. Tror jag fick till det. Sömmen blev jättefin. Jag körde med 4,5-4,5-3 och 1,25 på diffen (interlock kantat med interlock). Och så den där slidern till vänster.

Åsa Tidqvist sa...

jättesnygg kombo! jag gillar massor!

LinkWhitin

Related Posts with Thumbnails