tisdag 6 april 2010

Färgstark body

Lillebror växer så att det knakar och behöver fler bodys. Gjorde ett försök med den här men det gick sisådär. Vi kan konstatera att jag får sy i strl 86 till honom i fortsättningen.

Mönster
Alltomhandarbete 9/2008, strl 80.
Bodyförlängaren är inte direkt nåt mönster, utan bara en liten tygbit, typ.

Material
Bomullsinterlock med elefanttryck från Jofotex, ett retrotryck från FIX. Superturkos ribbad mudd i 100% bomull FIX, fyndat på Uggleboden för nästan inga pengar alls. Gillar verkligen färgen!

Minus
Att mönstret var felavritat så att knäppningen på axeln blev vänd framåt istället för bakåt samt på fel axel. Att den var i minsta laget till Lillebror.

Plus
Färgerna är sååå härliga! Gillar den verkligen och den känns väldigt fräsch och färgglad nu när våren kommer. Unisex också.

Övrigt
Den får flytta hem till en väns lilla flicka som tidigare har några Näbbgäddakläder. Sydde en bodyförlängare att skicka med också, förlänger användningstiden på bodys. Upplever alltid att det är just på längden som bodys blir för små, inte i ärmar och runtom kroppen så det är verkligen toppen med dessa förlängare. Passar också bra om man använder tygblöjor som ju tar lite extra plats.

2 kommentarer:

KroKKoFin sa...

Rött och vitt och blått är ju superduper snyggt. Hade jag aldrig vågat ge mig på att testa utan att först att sett det. Men nu vet jag ju att det blir jättebra.

makrill sa...

Härliga färger!!

LinkWhitin

Related Posts with Thumbnails