Sidor

onsdag 5 januari 2011

Pösiga byxor till en trollunge

Mönster
Eget! Förmodligen ett av de som jag är mest nöjd med vad gäller byxor. Vet inte huuuur många byxmönster och variationer jag testat. Strl 92.

Material
Orange trollvelour från Mjuka Tyger.

Minus
Tycker verkligen om tyget men tycker det är liite svårmatchat. Svart funkar toppen till. Men sen? Det är nästan bara enfärgade svarta överdelar som jag tycker blir riktigt fint till. Eller kanske randiga. Svårt är det med den orange nyansen också. Tips?

Plus
Modellen blev jättefin, sitter precis som jag vill på min lilla (eeh ganska stora) 1-åring. Passar bra med hög midjemudd nu när han mer och mer börjat använda tröjor istället för bodys. Fast fortfarande tycker jag det är mest praktiskt med bodys. Inget som glipar under overallen nu på vintern. Särskilt när man lyfter och bär de små skruttarna.
Har satt namnlappen mitt bak i mudden på de senaste byxorna jag sytt. Blir riktigt fint! Någon efterfrågade bild på mina namnlappar i närbild. Håll tillgodo! Den här går förstås att förstora som de flesta bilder här i bloggen.

6 kommentarer:

Åsa sa...

Du gör så mycket fint! Mönstrade byxor tycker jag är svårt om det inte är randigt. Har helst enfärgade och en mönstrad tröja. Men en enfärgad typ röd eller turkos tröja till borde väl funka?
/Åsa

Fangoria sa...

Superhärliga!

Thea sa...

Jättefina!

Wimsan Mari sa...

Gillar verkligen trolltyget, men jag kan ju hålla med dig om att den orangea färgen är lite svår. Härlig form på byxorna, förstår att du är nöjd med dem.

När du besökte min blogg undrade du ju var jag hade köpt jeanstrikån. Den köper jag hos Swelogent som är en grossistfirma. Tyvärr säljer de bara till företag.

På återseende !

Mirre Syr sa...

Jättefin pösig modell på byxorna. Förstår att du är nöjd.

//Mirre

OYB sa...

Snygg byxmodell du har fått till! Riktigt härligt pösig!
Ja, det tyget är lite svårmatchat... Snyggast är nog en enfärgad svart, kanske med orangegula muddar.

LinkWhitin

Related Posts with Thumbnails